Све спремно за фестивал З.Е.Т. од Шипова

Глас Српске
Све спремно за фестивал З.Е.Т. од Шипова

Фестивал З.абаве, Е.кологије и Т.уризма "З.Е.Т. од Шипова" биће одржан овог викенда на јединственој локацији излетишта Јањске отоке у Шипову.

Првог дана фестивала, у суботу, већ у 12 часова посјетиоце очекује концерт бањалучког бенда "Triggersi" који почиње одмах након свечаног отварања фестивала. У суботу увече, већ од 19 часова заказани су наступи бендова из ужег окружења, као и наступи неких од највећих музичких имена у региону. Прво фестивалско вече отварају локалне звијезде "Soundbrockerz", након чега ће на сцени наступити "Babe Barbarella", "Испад", "Ничим изазван" и "Психомодо поп".

Други дан З.Е.Т. фестивала, у недјељу, пред публиком ће наступити бендови "Агора", "Тупас мене", "Аурора", "Grate", "Irie FM ", а звијезда вечери је "Atheist Rap ".

Улазнице се могу купити путем сервиса Купикарту.ба или посредством З.Е.Т-овог званичног сајта: www.zetfest.com, а они који воле да имају опипљиву верзију улазнице за фестивал карте могу пронаћи у локалима "Peckam Pub" и "Три паприке" у Бањалуци,  у кафе-бару "Око" у Шипову и бару "After Time" у Мркоњић Граду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана