Стиже филм "Том и Џери": Хоће ли популарни мачак и миш ривалство претворити у пријатељство?

Кликс
Foto: Printscreen/Youtube/Warner Bros. Pictures

Свима омиљени мачак и миш изводе своје нове враголије у предстојећем филму "Том и Џери", чија премијера је заказана за 2021. годину.

Клопке из којих се мудри миш увијек извуче и настави даље својим путем, пуног стомака, још увијек су ту.

Вјероватно можете погодити шта се даље дешава. Прича која готово увијек исто завршава, мачак који вришти од бола, док се још једна завјера окреће против њега.

Иако су насловни ликови анимирани у сличним стиловима, нови филм се разликује од традиције са живим глумцима и сценографијом из стварног свијета. Клои Грејс Морец глуми организатора вјенчања у једном хотелу, али очекује да се уклони досадни миш Џери из свог пребивалишта унутар зидова хотела.

Сценариј је написао Кевин Костело, а филм је заснован на класичним ликовима Џозефа Барбере и Вилијама Хане. "Том и Џери" оживљава старо ривалство, јер је Том ангажован да помогне уклонити Џерија из просторија прије церемоније вјенчања.

Двојица непријатеља ускоро морају научити сарађивати ​​с Морецовим ликом, јер схватају да неко од хотелског особља активно ради против све троје. А с ривалством од 80 година, то је нови корак ка томе да постану пријатељи.

У предстојећем филму глуме и Мајкл Пења, Роб Дилени, Колин Џост и Кен Јеонг. Режирао га је Тим Стори, а продуцирао Крис Дефарија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана