Стинг пробао баклаву и ракију у Сарајеву

Г.С.
Foto: klix.ba

САРАЈЕВО - Мак Мурановић из Art and Tours туристичке агенције претходна два дана био је водич Стингу - свјетској музичкој звијезди која ће данас у Сарајеву одржати концерт. Открио нам је локације је Стинг посјетио у главном граду БиХ те шта га је највише занимало.

Мурановић је у разговору за klix.ba открио како је Стинга, заједно са супругом Труди Стaлер и пратњом провео по старом дијелу града и Требевићу.

"Јуче смо се нашли у хотелу. Хтио је да види много тога и хтио је да сазна доста о Сарајеву. Мене је посебно дирнуло то што је нагласио да је имао жељу доћи овдје без обзира на концерт. Провели смо га кроз стари дио града, а посјетио је и занатлијске радње гдје је добио и поклон", започео је Мак.

Потом је испричао и како је пробао баклаву која га је одушевила, али и ракију.

"Казао сам му да проба и ракију - за добродошлицу у град. На препоруку је пробао крушку те је направио гримасу, али се ипак нашалио казавши: 'Супер је, ово ће ме дозвати'", додао је.

Други дан Стинговог боравка у Сарајеву, на његов захтјев, водич га је одвео на боб стазу те су ишли на панорамско разгледање .

"Изненадио ме лакоћом и једноставношћу. Прилично је отворен, зауставио је возача како би се поздравио на растанку, а имао је стрпљења за све који би га срели на улици и заражили фотографију", нагласио је Мурановић.

Стинг ће вечерас наступити у сарајевској Зетри, а занимљиво је да ће се овај музички спектакл десити управо на његов рођендан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана