Шта је Ноле рекао о Аниној вези са Швајнштајгером

Агенције
Шта је Ноле рекао о Аниној вези са Швајнштајгером

Најбољи тенисер свијета у Паризу одговарао је на питања везана за најпознатији спортски пар.

Српски тенисер Новак Ђоковић причао је у разговору са новинарима и о темама које немају директне везе са Ролан Гаросом, а новинари су покушавали да од њега измаме неке информације о вези Ане Ивановић и њемачког фудбалског репрезентативца Бастијана Швајнштајгера.

Послије приче о побједи над Жилом Милером у другом колу грен слем турнира у Паризу, један од српских извјештача питао је Ђоковића да ли је упознао Швајнштајгера, на шта се најбољи тенисер свијета осмијехно.

"Јесам, јесам... Видели смо се у Риму и овде. Ето, то је све што могу да кажем, не смем више од тога. Врло је пријатан момак. Ја знам да је сад најтраженија тема за разговор шта се ту догађа, али ако сте се надали да ћу ја ту да вам кажем нешто... Жао ми је, стварно не могу. Све што ћу рећи је да су врло симпатичан и складан пар, да је он фин момак и да су срећни, то је најбитније", рекао је Ђоковић.

Иначе, Бастијан је већ увелико почео да учи српски језик, а како га примјењује у практичним ситуцијама погледајте овдје.

Српског тенисера је бодрио и нападач Пари Сен Жермена и један од најбољих фудбалера данашњице Златан Ибрахимовић.

"Познајем га још од када је играо у Милану и од тада смо у контакту. Рекао ми је и да његова деца сада играју тенис, што ми много значи", рекао је Ђоковић и наставио:

"Драго ми је и значи ми што је дошао. Он је спортска величина и један од најбољих фудбалера данашњице, а и мој омиљени фудбалер... Врло је интересантан и забаван момак, пореклом је из 'екс Ју', причамо исти језик и драго ми је да је нашао времена да дође са супругом. Још је носио мој качкет, што ми много значи. Знам да сада у суботу игра финале купа (против Оксера). Ако ми распоред дозволи, ићи ћу да га гледам", рекао је Ђоковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана