Spotify коначно доступан и у Босни и Херцеговини

Г.С.
Spotify коначно доступан и у Босни и Херцеговини

Вјероватно најпопуларнија свјетска платформа за стриминг музике и подкаста од данас је доступна у 13 нових локација, а међу њима је и Босна и Херцеговина.

Тако је Spotify од данас доступан у 92 земље свијета, а нове земље у којима је ова апликација доступна су Босна и Херцеговина, Албанија, Бјелорусија, Хрватска, Казахстан, Косово, Молдавија, Црна Гора, Сјеверна Македонија, Русија, Србија, Словенија и Украјина.

Spotify тренутно нуди 50 милиона пјесама и четири милијарде плејлиста уз локализиране и персонализиране опције.

Продором на тржиште 13 нових земаља Spotify отвара врата заинтересованим љубитељима музике и подкаста, а тренутно опслужује више од 286 корисника и 130 милиона премиум корисника. Такође, платформа ће уз ширење на 13 нових држава у своју базу увести 200 плејлисти умјетника из споменутих 13 држава.

Spotify је бесплатна платформа, али пуно искуство и понуда може се искусити само уз претплату. Основно пуно или “премиум” искуство кошта 4,99 еура мјесечно, а укључује бољу квалитету звука, одсуство реклама и слично.

Корисници у Босни и Херцеговини могу се претплатити на Spotify Premium и доживјети врхунско Spotify искуство за само 4,99 ЕУР мјесечно. Premium породични пакет (Premium Family) биће доступан по цијени од 7,99 ЕУР мјесечно за 6 чланова породице који живе заједно.

Нови Spotify Premium DUO ДУО (6,49 ЕУР) је претплатнички пакет за двије особе намијењен за парове и он укључује Duo Mix, аутоматски надограђену плаџлисту омиљених пјесама вас и вашег партнера – а то ће расправе ко је главни ДЈ свести на минимум.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана