Софија Вергара: Џо је сјајан у кревету

Агенције
Софија Вергара: Џо је сјајан у кревету

Холивудска глумица Софија Вергара потрудила се да на сва звона огласи како је њен дечко, најпожељнији нежења Холивуда, глумац Џо Манђанијели сјајан у кревету и да ужива у његовим умијећима.

Према наводима блиског извора, за магазин "ОК" Вергара каже да јој је нова љубав окренула свијет наглавачке.

- То није чудно ако узмемо у обзир какво тијело има. Софија свима говори да јој је открио нове хоризонте - казао је извор.

Према писању овог магазина, своје одушевљење и страст према најпожељнијем нежењи глумица не може да сакрије, па се тако и на снимању серије "Модерна породица" непрестано хвали вјештинама свога новог момка.

Извор каже да је Вергара веома захтјевна жена коју ријетко ко може задовољити на прави начин, али изгледа да то Џоу врло лако полази за руком.

На недавној додјели "Еми" награда Софија се појавила сама, а на питања медија зашто није дошла у пратњи јаче половине глумица је одговорила да је Џо превише секси за црвени тепих.

Четрдесетдвогодишња умјетница и њен пет година млађи партнер упознали су се у априлу на пријему у Бијелој кући, а она је убрзо након тога раскинула вјеридбу са Ником Лоебом. Од тада ужива у овој новој романси, а недавно је новог момка упознала и са члановима своје породице који су заједничке фотографије са Џоом поставили на друштвене мреже. Како су започели своју везу несумњиво су постали најзанимљивији пар Холивуда. Софија Вергара игра у познатој серији "Модерна породица", док је Манђанијели звијезда серије "Укус крви", гдје глуми згодног вукодлака.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана