Снимак о ком бруји регион: Огласила жена коју „муж чека из затвора“, дјеца желе да се сликају са „робијашицом“

ГС
Foto: К1

Бане и Кека из Београда постали су праве звијезде након што је њихов, у првом маху приватан, видео постао виралан широм региона

Снимак који је за кратко вријеме постао виралан на мрежама, отишао је и корак даље - домаћи, па чак и регионални медији пишу о мушкарцу који насред Трга Републике дочекује своју жену након, наводних, пет година затвора.

Све је почело када је на друштвеним мрежама освануо снимак на којем мушкарац држи плакат са поруком „Добродошла из затвора, љубави“ и чека своју Кеку на Тргу републике.

Жена са виралног снимка опкољена „фановима“

За К1 инфо портал огласила се Кека, жена са снимка коју муж наводно дочекује са робије, и објаснила нам позадину видеа који је - мало је рећи, отишао предалеко. Након сасвим нормалног, шаљивог дана, све је постало вирално одједном, и телефон ове жене са видео снимка који је погледао сав регион, усијао се од позива.

- Једно јутро, док сам се спремала за посао, телефон је почео непрестано да звони, а људи су ме само питали: Шта је ово - рекла је она.

Како је објаснила, ова врста пренкова је вид њихове шале, с тим што је баш овај видео отишао корак даље, можда и предалеко, доспјевши у домаће, па и регионалне медије.

- Значи невероватно! Народ је лаковеран, заиста, као ријалити шоу. Очекују да славе нечијој муци. Међутим, Бане и ја имамо гомилу снимака где пренкујемо једно друго – а и тај израз смо научили од ћерке. Ми се тако само забављамо – открила је Кека за К1 инфо.

Пренкови су дио њиховог брака

Ова позитивна жена је објаснила да су Бане и она у браку дугом 15 година, и да је шала саставни дио њихове свакодневице. Њихов однос описала је као „позитивни брачни пар“.

- На свим живим порталима у Хрватској, БиХ… може се видети овај снимак. Укуцала сам у Гуглу „Љубави, добро дошла из затвора“ и када сам видела који су све портали то пренели, ја сам била у шоку - наставља.

Препознају је на улици, дјеца хоће да се сликају са „робијашицом“

Да је видео снимак постао за рекордно кратко вријеме толико популаран, говори о чињеници да су почели и да је препознају на улици, па чак и да прилазе за фотографију.

- Јао, срамота! Кренула сам по сина у вртић, и четворо, петоро средњошколаца ми је пришло и питало „можемо ли да се сликамо са тобом, ти си била на робији!“ Мислим, баш је ружан израз. Рекла сам да може, хајде. Мени је било то смешно. Међутим, после када сам после пар сати размишљала о томе, и видела да свако мало неки портал пише о томе, видела сам да већ постаје озбиљно.

Како је објаснила, она са својим супругом узајамно збија шале на овај начин већ дуже вријеме, али је овај видео постао познат у јавности.

Како је приватан видео постао виралан?

Рекла је да јој није најјасније како је видео са приватних профила на друштвеним мрежама доспио у јавност, али објашњава да је неко то видио, било му је занимљиво, па прослиједио даље.

- Неко је то скинуо са Банетовог или мог Инстаграма. Мој налог није закључан, а Банетов јесте, тако да је могуће да скину. Мада, могу они да скину иако је закључан, то ко зна.

Како је закључила, видео у којем њен супруг збија шале насред улице и наводно дочекује супругу из затвора, није скинуо нико од њихових познаника, већ неко са стране, и проследио даље, што је резултирало појавом у медијима.

 

- Неко је то послао на онај „Мој Београд“ Инстаграм налог и то је одатле кренуло на свим порталима. То је хаос настао – прича Кека кроз осмјех.

- Иначе ова зезанција, наравно, није истинита. Ми смо 15 година у срећном браку, Богу хвала - закључила је Кека.

Како је рекла, пренк је у датом моменту на Тргу Републике и очекивала, јер они често праве те смицалице.

- Ја сам и очекивала да ће он однекуд да „искочи“

и да ме уплаши, пошто ми, углавном, тако скочи од негде, појави ми се и тако нешто. И све време сам се окретала и видим њега, али видела сам само да држи неки папир, не и шта пише. Али када је почео да виче „Добродошла из затвора, љубави“ људи се окрећу, гледају ка мени, почели су да тапшу – то је циркус био – објашњава нам сцену.

Брачни пар има и „блесавије“ снимке, али овај је отишао корак даље

- Исто један наш пренк када је супруг причао како продаје жену, постао је виралан, али на друштвеним мрежама, није ишао на портале. Ово је сада дошло до медија, ја сам у шоку.

Кека је за К1 инфо до детаља испричала своју причу како је од сасвим обичног „породичног снимка“ настала интернет сензација,

али оно што је овај пар највише забринуло јесте чињеница да су поједини овај пренк схватили озбиљно, на шта су се и коментари отргли у негативној конотацији.

- Неки људи су рекли: Види смршала је, (у затвору) води је да једе - навела је Кека.

Друга страна приче – шта каже супруг који је снимао?

Како смо чули занимљиву причу двоје људи који шалом разбојају „досадан дан“, интернет ипак уме да да и негативне последице. Тако се, Кека и Бане повремено суочавају и са негативним коментарима, а како живе складним породичним животом, овакве ствари могу да утичу и на њихову децу.

- Отишао сам на дечији рођендан и питали су ме: Где ти је жена робијашица? Значи, не сме у јавности да се појави, сви је прозивају. У пекари је жена питала да ли јој треба финансијска помоћ - објаснио нам је Бане који је иницијатор овог шаљивог видео снимка.

До детаља нам је објаснио како се све догодило, и како је дошао на идеју да на баш овако шкакљив начин направи пренк својој супрузи.

- Ја сам тај дан радио краће на послу. Било ми је мало досадно, па сам направио плакат и решио мало да се нашалим са женом. Ову фору сам видео на иностраном ТикТоку. Међутим, неко је поделио видео – и то је био крај - рекао је, па објаснио у ком тренутку је ово прерасло границу занимљивог породичног видеа на друштвеним мрежама.

Зашто људи воле негативне коментаре?

- Звали су ме са РТЛ-а, из Слободне Далмације… Моју мајку су позвали клијенти и питали је: Што ниси рекла да ти је снаја у затвору, да помогнемо. Нисам очекивао овакав одзив, али нисам веровао ни да људи толико верују. Само мало пажљивије да се погледа клип, види се да се шалим и да је то глума - изненађено прича Бане.

Како је објаснио, млађи син је још увек мали, али ћеркини другари су сви видјели клип, што се и коментарисало по школи.

- Сви другари моје ћерке су сада видели снимак, па је њу мало срамота. Чак је рекла да је више не чекам испред школе, већ улицу даље. Рекла ми је: Тата, могао си неки бољи пренк, показаћу ти ја неке боље форе са ТикТока. Деца боље знају друштвене мреже - рекао је.

- Мени није жао, и не стидим се. Међутим, има понеких лоших коментара попут: Да сам дебео, да сам матор за моју жену, да је она лепотица за мене… Радио сам то ради шале и да се насмејемо, и да сам насмејао макар једну особу, мени је то супер. Али негативни кометари су оно што је лоша страна целе ове шаљиве приче - закључио је Бане.

Бане је објаснио да му је несхватљиво да овај снимак предалеко оде толико да људи више кликћу на „дочек жене из затвора“ од неких актуелних и важнијих тема.

Видео можете погледати овдје
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана