Славуј Бањалучанима отпјевао нову пјесму

Данијела Стоканић
Славуј Бањалучанима отпјевао нову пјесму

Легендарни пјевач народне музике Мирослав Илић на концерту у Бањалуци премијерно је отпјевао рефрен пјесме "Волим те неизлечиво", са новог истоименог албума.

Илић је наступио у недјељу увече у воденом парку "Аквана", а пред крај концерта извео је нову нумеру, обративши се заљубљеном младом пару из публике, који му је запао за око. Најавио је да ће албум угледати свјетлост дана крајем овог мјесеца. На хуманитарном концерту Илић је испунио обећање које је дао бањалучкој публици, приредивши јој незаборавно вече. Славуј из Мрчајеваца није желио да троши вријеме на ријечи, већ је свима пожелио добродошлицу, а затим запјевао "Ова ноћ има чудну ноћ", најавивши магичну ноћ. Публика је хорски пјевала хитове старе и по неколико деценија, уживајући у концерту готово до поноћи.

Из агенције "ПопЕвент", која је организатор концерта, рекли су да су испуњена и њихова очекивања.

- На хуманитарном концерту у "Аквани" продато је 3.000 карата по цијени од пет марака, од чега ће дио новца бити уплаћен Фонду солидарности за обнову РС, за помоћ поплављенима - рекли су у агенцији.

У публици је било различитих генерација, али су доминирали људи средњих година, који су и као млади слушали Илићеве пјесме. И старији и млађи неуморно су играли и пјевали награђујући пјевача громогласним аплаузом. Највећа еуфорија настала је када је Илић запјевао "Поломићу чаше од кристала", али ни остали хитови попут "Девојке из града" нису оставили публику равнодушном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана