Сјајна атмосфера на отварању Мото Феста, Бањалука 2024

Г.С.
Сјајна атмосфера на отварању Мото Феста, Бањалука 2024

Први фестивалски дан Мото Феста, Бањалука 2024, протекао је у одличној атмосфери. Већ од јутарњи часова на Кастел су почели да стижу први пријатељи, представници мото клубова из земље, регије и иностранства и ријека мотора већ је заузимала своје позиције на простору испред тврђаве Кастел. Осмијеси, пријатељски сусрети, дружење и одлична атмосфера обиљежили су први дан Мото Феста.

Програм је започео са отварањем Мото сајма, првим егзибицијама стунт возача, а већ од поподневних часова кренуле су и свирке у Бикерс цорнеру. Како је вече падало на тврђави су се бајкерима придружили и други посјетиоци жељни доброг провода и плеса уз Рок Апотеку, Електрични оргазам и Милета Кекина који су били задужени за добре вибрације и сјајан музички програм у вечерњим сатима. Било је ту посјетилаца из свих крајева свијета, који су посјету Бањалуци искористили да уживају и у добром проводу и музици.

И другог фестивалског дана очекује нас одличан програм и долазак још већег броја пријатеља на двоточкашима. Ни данас не пропустите посјетити Мото сајам, још егзибиција на стунт схоњ, дневне свирке са бендовима: Стрингси, Sevdah Rock Connection, Riff Band, Домино Ефект у bikesrs corner и наравно одличан музички програм за који су вечерас задужени Django & Space Cowboys, Atheist Rap и Бомбај штампа.

Сатнице програма за петак (31.05.2024.)

 

Петак 31.05.2024.

10:00 – 19:00 – Мото сајам

13:00 – дневни концерти Bikers corner (Stringsi/Sevdah Rock Connection / Riff Band / Домино Ефект)

14:00 – 17: 00 – Stunt Show

Концертни програм

20:30 – Django & Space Cowboys

22:20 – Аtheist Rap

00:10 – Бомбај Штампа

Напомињемо да је улаз за све бајкере бесплатан. За све оне који желе да буду дио најбоље мото забаве у регији и уживају у одличном концертном програму у вечерњим сатима, улазнице могу да купе на улазу у тврђаву Кастел. Цијена једнодневне улазнице је 15 КМ. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана