Шири се теорија да ће Звјерка умријети у новој сезони: Реаговала и главна глумица

Срна
Шири се теорија да ће Звјерка умријети у новој сезони: Реаговала и главна глумица

Америчка серија “Секс и град” добија још једну сезону, а продукција је уз представљање трејлера одлучила да открије још неколико детаља о новим епизодама. Међутим сада су се јавили фанови који имају доста питања, како за продуценте, тако и за глумце, а једно од њих јесте да ли ће Звjерка умријети?

У новим епизодама појавиче се Сара Џесика Паркер, Ситнија Никсон и Кристин Дејвис - без Ким Катрал која је тумачила легендарну Саманту Џоунс. Продуценти су открили како нова сезона доноси 10 нових епизода, а свака ће трајати по пола сата.

Ново раздобље је названо “And just like that…”, а глумице су на својим друштвеним мрежама већ подјелиле кратку најаву за нове епизоде.

Из продукције су најавили да ће ова сезона пратити живот три 50-годишње жене у Њујорку и њихове везе, пријатељства и каријере.

Фанови серије Секс и град мисле да би Зверка могао да умре у новој, седмој сезони, а звијезда серије Сара Џесика Паркер реаговала је на теорију.

Нагађања о смрти највеће љубави Кери започела су још прије неколико година, након што је водитељ подкаста Оригинс Џејмс Милер изјавио да је Звјерка првобитно требало да умре у предложеном трећем наставку филма Секс и град.

Након што је Џесика на Инстаграму објавила тизер седме сезоне, обожаваоци су се распитивали ​​о судбини Звјерке у новим епизодама.

“Ово је лудо. Вратиће се моје омиљене дјевојке. Али причекајте, шта је са Звјерком?”, написао је један пратилац, а Паркер је лукаво одговорила: “Причекај и види.”

Што се тиче тврдњи да је он требало да буде убијен у трећем наставку филма Секс и град, глумац је оповргнуо ту причу, рекавши да је све била лаж.

Међутим, корисници Твитера и даље дијеле разне теорије о серији која ће се снимати на прољеће.

“Толико спекулација! Је ли Звјерка мртав? А Саманта?”, “Ако је мртав или су он и Кери разведени, само ћу се правити да се серија никад није ни догодила”, неки су од коментара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана