Шинејд О'Конор о славном пјевачу: “Јурио ме је колима и покушао да ме пребије”

Срна
Шинејд О'Конор о славном пјевачу: “Јурио ме је колима и покушао да ме пребије”

Пјевачица Шинејд О'Конор тврди да је покојни пјевач Пинс једном приликом покушао да је пребије, током, како је навела, “застрашујућег инцидента који се догодио у његовој кући”.

Шинејд О'Конор (52) је рекла да је пјевач у једном тренутку постао насилан и да је одлучила да се брани, преноси британски “Метро”.

Шинејд, која је 1990. године снимила хит пјесму “Nothing Compares 2 U”, навела је да ју је Принс јурио по кући и да га је она “пљунула” и да је када се збунио, успјела да побјегне.

Бјежећи, како је испричала, закуцала је на прва врата на која је наишла, јер је пјевач сјео у атомобил и наводно појурио за њом.

“Срели смо се једном али то се није најбоље завршило. Завршило се тако што је он покушао да ме бије, а ја сам се бранила. Било је то застрашујуће искуство”, рекла је она током интервјуа за “Добро јутро Британијо”.

“Позвао ме је једне вечери у своју кућу у Лос Анђелесу и без размишљања сам отишла. Желио је да будем његов штићеник, јер сам тада тек снимила пјесму (Nothing comapres 2 U) и тада ми је рекао да не смијем да псујем у интервјуима. Ирци све вријеме псују и ја сам му рекла гдје може да иде. Опсовала сам га”, рекла је она и наставила:

“Тада је отишао на спрат и вратио се јастуком у којем се видјело да се налази нешто чврсто. Почео је да ме јури. Истрчала сам из куће када ме је појурио колима”, објаснила је пјевачица.

Принс је умро 2016. године када је имао 57 година након случајног предозирања фентанилом.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана