Северина изгубила још један судски спор

Г.С.
Северина изгубила још један судски спор

Северина Којић изгубила је још један судски спор који води око борбе за старатељство над сином Александром којег има са бившим партнером, бизнисменом Миланом Поповићем.

С обзиром на то да је пандемија корона вируса и даље на снази, наступа нема већ више од два мјесеца, па је и Северина наводно у финансијским потешкоћама.

Пише се како су она и Игор пред разводом брака, међутим, у хрватским судовима није приспио такав захтјев, пише 24sata.hr.

“Пјевачица је у међувремену изгубила још један судски спор. Севе се жалила на привремену мjеру Општинског грађанског суда у Загребу из јула 2019. према којој не смије јбјављивати фотографије малољетног сина на друштвеним мрежама, Инстаграму и Facebookу. Такође, морала је уклонити све фотографије. Жупанијски суд у Дубровнику је у октобру 2019. потврдио првостепену привремену мјеру. Међутим, Севе се на њу оглушила па је наставила објављивати фотографије дјечака. Ради се о привременој мјери која вреди до окончања парнице између бивших партнера”, наводи “24 сата”.

Уколико случајно сметне с ума ову одлуку суда, Севе би морала да плати неких 660 евра, а казна ће се повећавати, и то двоструко, сваки сљедећи пут кад фотографија осване на друштвеним мрежама.

Северина је почетком марта дошла у Београд како би видjела сина Александра, међутим, услиједило је проглашење ванредног стања па је остала у породичној кући свог супруга, Игора Којића.

Недуго затим Северина се оглушила о мене Владе Републике Србије, када је прекршила мјеру обавезне самоизолације након уласка у Србију. Наиме, када је дошла у Србију упутила се на Врачар, одакле је испред зграде Милана Поповића снимила видео и објавила да јој не дозвољава ни да види њиховог сина Александра.

Убрзо је прекршила и полицијски час који је био на снази од 17 часова до 5 часова, па је морала да плати новчану казну. Приведена је тада у полицијску станицу Нови Београд због кретања без дозволе за вријеме полицијског часа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана