Саша Матић и Цеца одржали спектакуларан концерт на Кастелу

Ј. Са.
Саша Матић и Цеца одржали спектакуларан концерт на Кастелу

БАЊАЛУКА- Двије музичке звијезде, Светлана Цеца Ражнатовић и Саша Матић, су на препуном Кастелу одржали заједнички концерт у склопу “Викенд феста”, под називом “Једна ноћ, два концерта”.

Ову спектакуларну концертну ноћ отворио је Саша Матић нумером “Прејако”, а пјевао је и своје старе хитове као што су “Рузмарин”, “Неке птице никада не полете”.

Матић је дао омаж Томи Здравковићу, Тозовцу и Џеју, пјевајићи њихове пјесме.

У изјави за медије, Матић је рекао да воли доћи у Бањалуку и да се радује вечерашњем наступу на Кастелу, те да се нада да ће биди добро као и претходни пут .

Обзиром да је скоро издао нови албум под називом “Два живота”, кроз осмијех је рекао да је веома узбуђен због успјешности албума.

- Реакција публике је одлична. Мислим да је људима требало мало свјеже крви и нове музике - закључио је Матић.

Цеца је свој наступ започела нумером “Београд”, а на одушевљење Бањалучана наставила је пјесмама “Шта је то у твој венама”, “Наговори”.

Популарни “Викенд фест” се након краће паузе због ковида вратио на врата града на Врбасу.

Организатори феста, агенција “Травел фор фан” су раније рекли да је “Викенд фест” до прије пандемије окупио бројна и такође велика имена домаће музичке сцене, те да је на Кастелу уживало око 30.000 посјетилаца по фестивалу.

- Ове године је био такође велик одазив публике.  Заинтересованих за карте је било са свих страна свијета,  од Аустрије, Словеније, Хрватске, Црне Горе до Србије - рекли су у агенцији.

Показатељ велике заинтересованости је и податак да се за ВИП ложу продало више од 2.500 карата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана