С.А.Р.С. свирао за Дејана

Г.С., Фото: А. Чавић
С.А.Р.С. свирао за Дејана

Један од најпопуларнијих бендова у региону С.А.Р.С. наступио је у Бањалуци пред препуном двораном "Борик", а сви су углас пјевали за Дејана Ковачевића коме је потребна хитна трансплантација плућа.

Овај концерт био је и увертира за обиљежавање Свјетског дана борбе против AIDS-а, а публику су пред излазак фантастичног С.А.Р.С.-а загријали ди-џеј Игор Орашчанин и саксофониста Јакша Јордес из Загреба.

Нешто послије 22 часа на бину је у пуном саставу изашао бенд који је радо виђен гост у нашем граду и који је у четвртак увече  направио одличну атмосферу.

Редали су се хитови попут "Мир и љубав", "Буђав лебац", "Ратујемо ти и ја", "Практична жена" и многи други уз које је публика уживала и пјевала заједно са бендом, али највеће одушевљење изазвало је извођење пјесме "Лутка".

Куповином улазнице присутни су помогли Дејану Ковачевићу који болује од бронхијалне астме и хитно му је потребна трансплантација плућа. Сав новац од продаје улазница биће уплаћен на намјенски хуманитарни рачун путем којег се скупљају средства за Дејана. 

Као и сваки пут, многобројни фанови чекали су у реду да би се фотографисали са омиљеним бендом. На крају концерта бенд је направио фотографију са публиком која је на друштвеним мрежама покупила велики број лајкова.

Фронтмен групе Жарко Ковачевић истиче да му је посебно драго што је њихов највећи самостални концерт у Бањалуци управо оваквог карактера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана