Сахрањен Гру: “Путуј са друге стране реке, тамо се не лети кајтом”

Агенције
Сахрањен Гру: “Путуј са друге стране реке, тамо се не лети кајтом”

Београдски репер Далибор Андонов Гру, који је погинуо у понедјељак у несрећи са кајтом у Земуну, сахрањен је на београдском гробљу Орловача у 14.30 часова.

Сахрани је, уз Груову породицу и пријатеље, присуствовало више стотина људи, међу којима су и његове многобројне колеге. Нигор, Ајс Нигрутин, Ивана Петерс, Гоца Тржан, Кнез, Марко 187, Војке Ђанс, Ђексон, Марко Ђуровски, Коста Перовић, Наталија Трик FX и многи други дошли су да се посљедњи пут опросте од свог колеге и пријатеља.

На сахрани су били присутни и трубачи, као и више бајкера, који су потом били дио поворке. Опроштајни говор одржао је његов велики пријатељ и колега Нигор:

“Драги Далиборе, путуј са друге стране ријеке, тамо се не лети кајтом, тамо те чекају пријатељи. Кад ја дођем, препознаћеш ме по једној лозинки, а то је звиждук и знаћеш да сам ја... Почивај у миру”, упутио му је кроз сузе посљедње ријечи музичар.

Груа су потом на вјечни починак испратили звуци трубача и пјесме “Тихо ноћи, моје злато спава”.

Подсјетимо, Гру је погинуо у понедјељак код Наутичког клуба “Земун” приликом вожње кајта. У среду су се породица, пријатељи и колеге музичари опростили од њега на комеморацији одржаној у Дому омладине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана