“Ролингстонси” објављују пјесму из 1974. године: “Scarlet” стиже у септембру

Г.С.
“Ролингстонси” објављују пјесму из 1974. године: “Scarlet” стиже у септембру

Давно заборављена пјесма култног рокенрол састава “Ролингстонс”, коју је бенд снимио у октобру 1974. године са гитаристом и вођом бенда “Лед цепелин” Џимијем Пејџом, коначно ће бити објављена у септембру.

Пјесма “Scarlet” наводно названа по имену Пејџове кћерке, биће објављена на луксузном реиздању албума “Goats Head Soul” снимљеног 1973. године на Јамајци, на ком се налази и њихова чувена балада “Ангие”. На реиздању ће се наћи и десетак пјесама које до сада нису објављене на албумима, међу којима и “All The Rage” и дужа верзија пјесме “Chriss Cross” коју су слушаоци могли да чују само у облику видео-снимка.

На овом издању ће се, како преноси магазин “Варајети”, наћи и друга пјесма коју су “Стонси” снимили исте године “Through the lonley nights” раније објављена као друга страна сингла.

Поред четири диска у бокс-сету, који ће бити објављен на јесен, најављена је и ексклузивна књига на 100 страна са великим бројем фотографија и есејима Ијана Мекена, Ника Кента и Дерил Излија, као и репродукције три плаката са турнеје 1973. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана