“Rock галама” у приједорској Љетној башти

ГС
“Rock галама” у приједорској Љетној башти

ПРИЈЕДОР - Нено Белан & Fiumensi овог љета стижу први пут у Приједор, на трећи по реду Нектар Гарден Фест, који ће бити одржан у Љетној башти 30.јуна и 1.јула.

Беланова професионална каријера траје 38 година, а са Fiumensima је прошле године обиљежио 25 година успјешног рада.

Познат је по бројним хитовима, између осталог ту су “Ријека снова”, “Вино ноћи”, “Поноћна звона”,”Оцеани љубави” “Сунчан дан”, а публика у Приједору ће имати прилику и да чује нови сингл ”Жути Семафор“.

Некадашњи фронтмен Ђавола не крије одушевљење што ће имати прилику да први пут наступа на бини приједорске Љетне баште.

-“Јако се веселим што са својим бендом стижем у Приједор на Нектар Гарден Фест и публика од нас може да очекује одличну свирку са највећим хитовима, како оним старијим, тако и новије продукције. Биће то једна компилација најбољих хитова које сам створио током каријере. Вјерујем да ћемо задовољити укус публике и да ћемо се сви заједно одлично провести првог јула у Љетној башти - истиче Белан.

Подсјећамо, поред Нене Белана и Fiumensa, на трећем по реду Нектар Гарден Фесту исте ноћи свираће Бајага и Инструктори, Ничим Изазван и Ехо Радар.

Прве ноћи фестивала 30.јуна, за сјајну журку побринуће се групе Синхро, Психомодо поп, Бркови и Др Неле Карајлић.

Улазнице за “Нектар Гарден Фест” су у продаји  преко продајног сервиса Gigstix.ba и на продајним мјестима Gigstixa Промотивна цијена једнодневне улазнице је 15 КМ, а дводневне 25 КМ.

За више информација пратите нас на www.gardenfest.net, као и „Фејсбук“ и „Инстаграм“ страницама фестивала.

- Окупите екипу, посјетите “Нектар Гарден Фест” у Приједору и доживите најбоље моменте вашег љета. Закорачи у башту најбољег љетног провода! – поручују организатори.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана