Реља похвалио такмичарку из X Factorа

Г.С.
Реља похвалио такмичарку из X Factorа

Ива Ћурић, средњошколка из Ђакова која је жири и публику одушевила специфичном интерпретацијом пјесама реп групе "Елитни одреди", добила је низ комплимената на друштвеним мрежама, а њен наступ у овом популарном такмичењу похвалио је и сам Реља Поповић.

- Гледао сам Иву у "X Factorу", сјајна је! Већ раније сам је јавно похвалио због невероватних интерпретација наших песама. То су и људи препознали, с обзиром на то да њени кавери на "Јутјубу" имају милионске прегледе. Ива има специфичну боју гласа и енергију, а ја се надам да има план онога шта жели да уради у музици и желим јој да у томе успе - рекао је Реља. 

Да подсјетимо, наступ ове шармантне дјевојке Тончи је прокоментарисао ријечима: "Могли бисмо те слушати сатима! Донијела си потпуно нову димензију ових пјесама", док је Александра додала да је Ива подсјећа на Нору Џоунс и да има сјајан глас.

Масимо је изнио своје мишљење: "Вокално си изузетно интересантна", док је Жељко рекао да је потпуно задовољан и да је уживао. Са четири "да" без двоумљења Ива се пласирала у сљедећу фазу такмичења.

Након емисије ова седамнаестогодишња дјевојка кратко је прокоментарисала: "Осјећам се неописиво, пресрећна сам! Морам признати да сам се послије аудиције и позитивних коментара жирија расплакала и нисам могла да вјерујем гдје сам! Толико сам била срећна!"

Ива се пласирала у сљедећи круг борбе, али потрага за новом музичком звијездом региона се наставља већ у недјељу када нас на програму РТРС-а очекује нова узбудљива епизода овог популарног ТВ формата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана