Регионални музички спектакл - Ана Николић и Аца Лукас у Бањалуци 10. јула

Г.С.
Регионални музички спектакл - Ана Николић и Аца Лукас у Бањалуци 10. јула

Поводом отварања љетње сезоне на воденом парку “Aquana”, Queen Естрада и Балкан Фестивал у петак, 10. јула организују спектакуларни заједнички концерт тренутно најпопуларнијих балканских музичких звијезда - Ане Николић и Аце Лукаса.

Пошто је Институт за јавно здравство Републике Српске дао званично мишљење да ће у јулу и августу ове године бити дозвољено организовање јавних скупова на отвореним просторима, уз поштивање епидемиолошких мјера и препорука које тада буду на снази, Queen Естрада заједничким концертом Ане Николић и Аце Лукаса отвара овогодишњу љетњу концертну сезону.

Концерт ће почети у 20 часова и трајаће до поноћи, а публика ће поред старих, добро познатих хитова ових извођача имати прилику да ужива и у њиховим новим пјесмама, те је добар љетњи провод загарантован.

Улазнице за концерт биће у продаји од понедељка, 15. јуна искључиво на благајни испред РК “Боска” и на благајни воденог парка “Aquana”. За највјерније фанове, првих пет дана улазница ће коштати 15 КМ, а након тога цијена улазнице је 20 КМ.

Продукцијски тимови Queen Естраде и Балкан фестивала поручују да, иако ће се концерт десити под нешто другачијим условима у односу на оне на које смо сви навикли, учинити све да се концерт реализује по највишим продукцијским стандардима.

Све информације о концерту и резервације за VIP улазнице можете добити на инфо телефон 066 905 399, а више информација можете пронаћи и на Facebook и Инстаграм страници Queen Естраде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана