Распродат концерт Здравка Чолића, све мање улазница за остале програме „Бања Лука Феста“

ГС
Здравко Чолић
Foto: Stars&More | Здравко Чолић

БАЊАЛУКА - Публика из цијелог региона и ове године стиже у Бањалуку, на фестивал који је за само годину постао онај о коме се највише прича и који се жељно ишчекује, саопштила је агенције Stars&More.

Мјесец прије почетка „Бања Лука Феста“ распродат је концерт „Здравко Чоли Simphonic“, којим ће 9. јула бити затворен овогодишњи фестивал. Карата за остале фестивалске програме још увијек има у мањим количинама.

Посебно интересовање влада за долазак шпанске музичке диве Луз Касал, која ће 8. јула по први пут наступити у Босни и Херцеговини. Слушаоци са наших простора завољели су њене пјесме „Un ano de amor ” и „Piensa en mi“ из филма Педра Алмодовара „Високе потпетице”, али и хит „Мадругадас” - шпанску верзију пјесме „Пукни Зоро”.

По први пут на великој сцени „Бања Лука Феста“ наступиће и чувена Јосипа Лисац, која ће у пратњи врхунских музичара извести своје највеће хитове. Након дугих 13 година увијек савремена, снажна, јединствена умјетница пред публиком на Кастелу потврдиће зашто је сматрају краљицом сценског наступа и невјероватне гласовне интерпретације.

Гламурозно отварање фестивала, када ће црвеним тепихом продефиловати наше највеће глумачке и музичке звијезде, биће у знаку „Бајаге и Инструктора“ и њиховог  концерта за рок групу, оркестар и хор. Осмишљен под диригентском палицом чувеног Војкана Борисављевића овај наступ којим су представили највеће хитове за 35 година каријере својевремено је проглашен за концерт године.

Сваке вечери, након званичног фестивалског програма услиједиће и посебно осмишљени афтер партији којима ће моћи да присуствују само они који су обезбиједили своје улазнице за програм „Бања Лука Феста“, који се од 6. до 9. јула одржава на тврђави Кастел.

Сви програми догодиће се у специфичном амбијенту концертне дворане на отвореном, са сједећом платформом која гарантује врхунски музички угођај и ВИП искуство за сваког посјетиоца.

Фестивал се реализује уз подршку партнера: „m:tel“, „Coca Cola“, „Carlsberg“, „Горки лист“ и многих других.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана