Рамбо Амадеус: Долазим са атрактивним виртуозима

Александра Маџар
Рамбо Амадеус: Долазим са атрактивним виртуозима

Волим да се окружим виртуозним свирачима, који су сами по себи већ изванредно атрактивни и занимљиви, па очекујем да ће публика додатно уживати.

Овим ријечима популарни црногорски музичар Рамбо Амадеус најављује концерт у Бањалуци, који ће бити одржан у петак у 22 часа у Клубу студената Бањалука, који је и организатор овог догађаја.

И овај пут публика ће имати прилику да се опусти уз овог "шармантног краља шаљивог попа", његов хумор и сценску импровизацију. Рамбо Амадеус је критичар, сатиричар и умјетник који је својом музиком направио револуцију у поп култури. Он је и кум назива турбо фолк, заљубљеник у природу, UNICEF-ов амбасадор добре воље и страствени једриличар.

Када је ријеч о музичкој сцени у којој владају инстант хитови, Рамбо Амадеус сматра да је она ограничена и досадна.

- Јавна сцена је по укусу власника и уредника медија, углавном, ограничена и досадна. Ту и тамо, у алтернативним медијима може се чути нешто занимљиво - истакао је музичар.

Сматра да ван највећих медија постоји врло интересантна сцена, па публика ослоњена на радио и телевизију остаје ускраћена за њу.

- Срећом ту је "Јутјуб" и интернет, па нове генерације, које нису везане за ТВ и радио, могу сасвим неометано да прате шаролику и интересантну музичку сцену. Захваљујући интернету и ја сам опстао код публике. Не примјећујем да ме нарочито пуштају ни на радију ни на ТВ-у - нагласио је овај музичар.

Поштоваоци његовог стваралаштва ускоро ће имати прилику да чују неке "комаде", који ће се, како је рекао, наћи на новом албуму.

Сви фанови овог музичара улазнице могу купити у бањалучком Клубу студената, кафићу "Шестица", као и у "Пекам пабу" и Студентском парламенту Универзитета у Бањалуци. Цијена улазнице у претпродаји је седам, а на дан концерта десет марака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана