Рагуза из Хрватске упоредила Фрајле са Цецом, а ево шта кажу за Бајагу

Агенције
Рагуза из Хрватске упоредила Фрајле са Цецом, а ево шта кажу за Бајагу

Публику на Дубровачком зимском фестивалу забављала је група Фрајле из Новог Сада. Међутим, њихов наступ није се допао баш свима.

Фрајле су познате по томе што, осим сопствених пјесама, изводе и обраде Ђорђа Балашевића и Оливера Драгојевића. Ансамбл клапа Рагуза из Дубровника објавила је на својој страници на Фејсбуку текст у којем су пјевачице из те групе упоредили са Цецом Ражнатовић.

Објављујемо њихову објаву у цијелости:

"Ево управо побјегао са Страдуну. Упаљена је прва Адвентска свијећа и онда све у духу дубровачке традиције почеле на бини пјевати Фрајле из Новога Сада. Лијепо су оне поздравиле окупљене грађане и рекле им да одмах ћаскају и лијепо пјевају са њима и пјесма је кренула нема шта права Адвентска. Ипак је то било превише за моје уши па сам отишао одмах кући. Са пуним правом очекујем идућу сетеману, тј. другу Адвенску свијећу уприличити са познатом пјевачицом Ражњатовић Цецом. Иначе, вечерас наступа у Ревелину и Бајага. Паметном доста", стоји у објави.

Иако у коментарима на ову вијест има оних који у потпуности подржавају Рагузу, има и оних којима се нимало није свидио тон објаве.

"Баш у празничном духу, ајмо бити националисти и пљувати по групи која судећи по пјесмама на Јутјубу добро звучи. Или је ствар више економске природе па сте љубоморни јер су оне добиле наступ, а ви нисте били довољно добри?", један је од коментара.

Иначе, Фрајле нису коментарисале објаву колега из Хрватске. На свом профилу на Инстаграму објавиле су неколико фотографија из Дубровника и откриле да им је било "дивно".

"Дивно је било синоћ у Дубровнику! Хвала свима који сте били на Страдуну, хвала свима који сте дошли из других градова и хвала организаторима. Цмок од нас", написале су.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана