Рада и Милица запалиле Оскар популарности

Јасмина Перишић
Рада и Милица запалиле Оскар популарности

Познате домаће музичке звијезде, ове године по двадесети пут окупиле су се у бањалучкој дворани "Борик" како би преузели своје заслужене "Оскаре", а за публику су, као и обично донијели много музике и одличну атмосферу.

На јубиларном "Оскару популарности" у уторак увече у организацији "Квин естраде" у пуном сјају представили су се Милица Павловић, Рада Манојловић, Јала Брат, Џенан Лончаревић, Жељко Васић, Бобан Рајовић, Јован Перишић, Шако Полумента, Лукијан Ивановић, "Лапсус бенд", "Лексингтон бенд", "Колонија", Милан Станковић и Слађа Алегро, Амел Ћурић.

Публика која ужива у овим звуцима, пјевала је хитове заједно са извођачима, радо тражила аутограме и чекала прилику да се фотографише са својим омиљеним естрадним ликовима.

Пјевачи Жељко Васић, Бобан Рајовић и Јован Перишић побрали су бурне аплаузе, а у опуштеном ћаскању са новинарима показали су лице обичних "момака из комшилука".

Публика је одушевљено реаговала и на "Секси сењориту" Милицу Павловић, увијек добро расположену Раду Манојловић, а атмосферу је до усијања довела и енергична Индира из групе "Колонија".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана