Прво издање "Hype" фестивала од 19. августа

ГС
Прво издање "Hype" фестивала од 19. августа

ХЕРЦЕГ НОВИ - Крај љета на Црногорском приморју обиљежиће нови музички фестивал"Hype" , који ће у Херцег Новом бити одржан од 19. до 21. августа.

Публику очекује изврстан музички програм, испуњен наступима неких од највећих регионалних поп-рок звијезда.

Првог дана фестивала у петак, 19. августа, на Перони бину "Hype" фестивала долазе "Бркови", Др Неле Карајлић и "Хладно пиво". У суботу, 20. августа, провод започиње с домаћом клапом "Who See" преко сплитског ТБФ-а до легенди еx-Yu музичке сцене "Бајаге и инструктора". У недјељу, 21. августа, публику ће загријати балканска сензација - дубровачка група "Silente", која је посљедњих пар година избацила неколико сјајних хитова, након њих ће наступити Дамир Урбан са својом фантастичном четворком. Као круна вечери и читавог фестивала, за крај је остављен наступ Џибонија, једне од највећих музичких звијезда на Балкану.

Фестивал публици доноси три дана изванредне забаве, додатно употпуњене дневним журкама на плажи, као и журкама на више локација у граду.

"Херцег Нови је већ у хајпу, а потпуно усијање атмосфере ће доживјети током фестивала, од 19. до 21. августа", јављају организатори.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана