Продукција »Emotionа« се извинила Неди и Ивану Јевтовићу

Агенције
Продукција »Emotionа« се извинила Неди и Ивану Јевтовићу

Продукција шоу програма "Твоје лице звучи познато" упутила је јавно извињење пјевачици Неди Украден и глумцу Ивану Јевтовићу након непријатне ситуације која се десила у полуфиналу такмичења.

Наиме, водитељи су тада прочитали имена Неде Украден и Ивана Јевтовића као финалиста. Који минут касније, кад су се учесници већ увелико радовали успјеху, у продукцији су схватили да су погријешили, пише Телеграф.

Неда Украден је најтеже поднијела непријатност, будући да је пјевачица већ била на сцени и прослављала улазак у финале.

Домаћа штампа писала је да је Неда напустила студио прије краја емисије.

"Овим путем се јавно извињавамо Неди Украден и Ивану Јевтовићу због ситуације у којој су се нашли током проглашења финалиста друге сезоне. Након сабирања свих гласова који су учесници остварили током серијала и поена који су добили гласањем публике у полуфиналној емисији, петоро учесника имало је изједначен број поена. У оваквим ситуацијама, пропозиције емисије налажу да у финале улазе такмичари који имају већи број гласова публике. Међутим, прочитана су имена са табеле редоследом без обрађених крајњих резултата, а не имена такмичара који су добили највише гласова публике. Убудуће ће бити израђен софтвер који ће аутоматски узимати у обзир предност коју са собом носе гласови публике и на тај начин ће се избећи нејасноће у тумачењу табеле", наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана