Аустралијски рок дивови обрадовали публику

Агенције
Аустралијски рок дивови обрадовали публику

Пјевач Бајан Џонсон, басиста Клиф Вилијамс и бубњар Фил Руд званично су се вратили у AC/DC, што показује и прва службена фотографија поново окупљеног бенда.

Фотографија је потврдила дугогодишње гласине, које су први пут почеле да круже 2018. године, о повратку тројца у бенд.

Фронтмен групе од 1980. године, Џонсон је из бенда изашао 2016. године након што је доживио губитак слуха, док је Руда на турнеји “Роцк ор Буст” замијенио Крис Слејд. Басиста Вилијамс службено се повукао 2017. године.

Послије дугог периода тишине, протеклих седмица дошло је до правог налета активности бенда. Чланови су одлучили да буду креативни, те су тако читаоце локалних новина у Тисајду, Њукаслу, Глазгову, Манчестеру и Бирмингему дочекали неочекивани AC/DC огласи док су листали издања.

Огласи на пола странице садрже питање “Јесте ли спремни?”, изнад тајанственог логотипа који се појавио раније ове седмице на плакату испред старе школе Ангуса Јанга, “Ashield Boys”, на југозападу Сиднеја.

Активирањем канала на друштвеним мрежама, те објављивањем кратког видеа, аустралијски рок дивови можда су дали наговјештај о наслову наставка албума “Rock or Bust”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана