Преминуо глумац из серије “Два и по мушкарца”

index.hr
Преминуо глумац из серије “Два и по мушкарца”

Брајан Турк преминуо је у 49. години, пише ТМЗ. Глумцу којег памтимо из серија “Беверли Хилс”, “Два и по мушкарца” и “Карневал” дијагностикован је тумор на мозгу с којим се борио те је на крају умро од посљедица те опаке болести.

Осим што смо могли да га гледамо у серијама, Брајан је глумио у неколико популарних филмова попут “Америчке пите 2”, “Крокодила Дундија у Лос Анђелесу” и “Изгубљени свијет”.

Након што му је дијагностикован рак, његов пријатељ Карлос Марлене Монтиел у јулу је основао фонд за помоћ Брајану и његовој породици -  супрузи Емили Ву и осмогодишњем сину, како би могли лакше да покрију трошкове лијечења.

Како је глумац на крају преминуо, оснивач фонда замолио је људе да наставе с новчаном подршком како би породица могла да плати сахрану.

“Прије нешто више од годину дана, нашем драгом пријатељу Брајану Турку дијагностикован је рак. Будући да је он врло повучена особа, нико није знао да је болестан како не би забринуо породицу и пријатеље. Нажалост, његов рак је сада у терминалној фази. Брајан је позитивно утицао на толике животе, увијек је био ту за нас. Брајан жели да се бори против ове болести због своје жене и осмогодишњег сина, који га сматра најбољим пријатељем. Брајан је уздржавао своју породицу јер његова жена није могла да ради на пуно радно вријеме. Као заједница морамо се молити за Брајана и његову породицу у ово тешко вријеме. Они ће требати помоћ, највише због будућности дјечака. Ако можете донирати или помоћи на неки други начин, они ће то јако цијенити”, пише на страници за прикупљање донација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана