Представник Холандије се неће појавити у финалу Евросонга?

ГС
Foto: Агенције

Након што се, Јост Клајн, представник Холандије на Евровизији није појавио на данашњој, генералној проби пред финале Евровизије, његово учешће постало је упитно.

Како јавља репортерка Телеграфа, која је присуствовала данашњој проби, након његовог потеза, о Холанђанину брује сви.

Телеграф незванично сазнаје, да је Јост ушао у сукоб са организаторима и да се врло вјероватно неће појавити на финалу.

Иначе, након што се није појавио, поново је шокирао фанове тиме што је, са свог профила на Инстаграму, са сторија обрисао све фотографије и видео снимке Евровизије 2024.

Ова неочекивана акција изазвала је многе спекулације о томе шта се догађа иза кулиса његовог учешћа на овом престижном такмичењу. Фанови су остали у неизвјесности док се чека званично саопштење о разлозима овог потеза.

Подсјетимо, о његовом изостанку се огласио ЕБУ.

- Тренутно истражујемо инцидент који нам је био пријављен, а који укључује Холандског извођача. Неће имати пробе до даљег. Немамо других коментара у овом тренутку - изјавили су.

Јост је, уз деветоро осталих финалиста из другог полуфинала, присуствовао конференцији за медије. Сједио је поред Израелке, а све вријеме је скривао главу испод заставе своје земље, на страни лица која је гледала према Еден. Када је она кренула да одговара на питања, Јост се у потпуности покрио преко главе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана