Посљедње вече Exitа: За крај наступа Скепта

Посљедње вече Exitа: За крај наступа Скепта

Посљедње вечери Exit фестивала у Новом Саду, на главној бини ће већ од 20 часова почети програм, наступом бенда Љубичице, а највећа звијезда репер Скепта свој наступ је заказао за 1.30 сати.

На главној бини ће прије Скепте наступити светска сензација IAMDDB, као и Дизајнер (Designer) чији концерт почиње тачно у поноћ.

Четврте вечери фестивала на Фјужн (Fusion) бини ће посjетиоци имати прилике да виде један занимљив концерт и призор који није баш уобичајен на Егзиту, јер ће од 22 сата на Фјужн бини наступати тамбураши и Звонко Богдан.

Тај стејџ ће у пола пет ујутру затворити миљеници Егзитове публике, бенд Ајсбрн (Eyesburn) из Београда. Посљедње вечери најлуђа журка је увијек на електронској Dance Areni, гдје ће од 02.00 сата послије поноћи наступити Џеф Милс (Jeff Mills).

Денс Арена биће затворена посљедња, од свих Егзитових стејџева, и то наступом Амели Ленс у 06.00 сати. На Cocta Beats бини ће од 01.30 наступити и регионална звijезда Војко В.

Егзит се завршава данас након четири дана забаве на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, али фестивалски камп биће отворен све до 9. јула.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана