Послије шест мјесеци објављен узрок смрти обожаване пјевачице

Г.С.
Послије шест мјесеци објављен узрок смрти обожаване пјевачице

Ирска пјевачица Шинејд О'Конор, која је постала свјетска сензација након објављивања пјесме Nothing Compares 2 U, преминула је у 57. години у јулу 2023.

Пjевачица пронађена је у стану у Лондону прошлог љета без знакова живота, а било је много мистерија и спекулација у вези с њеном смрћу.

Како је сада саопштио Мртвозорнички суд за ужи јужни Лондон, пјевачица је "умрла природном смрћу", а додао је и да ова установа више није укључена у истраживање овог случаја.

Будући да није дат никакав медицински узрок смрти Шинејд О'Конор, "мртвозорник је наредио да се изврши обдукција", преноси People забиљешку.

Свjетски медији јавили су да је Шинејд О'Конор умрла 26. јула 2023. године, а породица је издала саопштење у ком моли за поштовање приватности у том тешком тренутку.

Према писању медија, пjевачица је посљедње дане провела у пентхаусу у Лондону, у ком је плаћала кирију у висини 3.000 фунти. Она је нешто прије смрти подијелила на Инстаграму снимак у ком је показала ентеријер стана и поручила да ради на новом албуму и планира свјетску каријеру.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана