Посебан онлајн програм Егзита док траје ванредно стање

Srna
Посебан онлајн програм Егзита док траје ванредно стање

Фестивал Егзит ових дана је интензивирао своје онлајн активности, како би многима останак код куће током ванредног стања протекао што лакше.

Десетине хиљада људи из Србије, али и свих земаља региона и Европе, у протеклих пет дана, пратили су путем интернета специјални програм Егзита који почиње сваке вечери симболично у 20.20 часова.

Фестивалски наступи који никад раније нису објављени биће сада доступни сваке вечери, као и водећи домаћи диск-џокеји који наступају у директном преносу из свог дома само су дио овог програма на друштвеним мрежама.

Такође, као вид подршке старијим суграђанима, организована је и волонтерска акција “Срцем за комшије”, у којој млађи суграђани организују набавку неопходних намирница и љекова, али и износе смеће и помажу својим најугроженијим комшијама.

“Специјалан Егзит ТВ програм лансиран је у четвртак са досад необјављиваним, историјским концертом групе Фаитлес. За овај наступ владало је изузетно велико интересовање откако је ова култна група 2015. наступила на главној бини Егзита, а премијера је дошла у правом тренутку”, поручују из Егзит тима.

У петак је усљедио још један наступ који раније није био објављен, а ријеч је о прошлогодишњем концерту британске групе Dub FX да би већ у недјељу услиједила још једна свјетска премијера, концерт чувене британске групе Bastille фестивала из 2016. године.

Програм се наставља и вечерас уз Саторија и наступ из 2019. године, што је уједно емитовање прве премијере са Егзитове Денс Арене.

Поред специјалног Егзит ТВ програма, свима је на располагању и преко 1000 сати наступа и интервјуа са водећим свјетским звјездама, али и других програма на Егзитовом званичном каналу на Јутјубу, а које је до сада погледало готово 50 милиона људи из цијелог свијета.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана