Поп менаџер Мелани Блејк добијала луде захтијеве од размажених дива

Агенције
Поп менаџер Мелани Блејк добијала луде захтијеве од размажених дива

Менаџерка открила какви су заиста славни, приче с Џеј Ло и Марајом су скроз бизарне

“Прије њеног наступа у Top of the Pops, екипа Џенифер Лопез нам је рекла да ни случајно не остварујемо контакт очима с њом док не заврши наступ, али ја нисам могла да се суздржим док сам гледала пробу. Пришла сам јој и рекла да су нам рекли да је не гледамо, 'али хтjела сам само да ти кажем да мислим да си дивна'. Она је тотално подивљала. Слиједеће што знам јесте да је пола њеног тима добило отказ”, открива агент и аутор Мелани Блејк у тексту о најлуђим хировима славних који преноси Дејли мејл.

“Из тима Мараје Кери су нам рекли да тапшемо кад је видимо. 'Мислите након наступа?' питали су моји сарадници. 'Не, чим је угледате', одговорили су њени асистенти”, присетила се Британка која је годинама радила у музичкој емисији Top of the Pops с некима од највећих свјетских фаца. Тај посао је почела да ради са свега 19 година.

Открила је и да је Мараја тражила да јој доставе неколико мачића да се игра с њима како јој не би било досадно. “Срећом, у близини је био пет шоп, па сам власнику обећала да ћу их брзо вратити”, присјетила се.

Каже да је била свједок и “злочестим” потезима менаџера који су покушавали једном члану бенда да осигурају сву славу, преноси index.hr

За Џери Халивел каже да је била веома драга као чланица Spice Girls, али кад је почела соло каријеру, “као да је принцеза Дајана лично дошла у студио”. “Промjенила је чак и нагласак, а марширала је около као да је студио њен”, открива Блејк.

За Мел Б има само ријечи хвале и каже да је врло симпатична и једноставна и да је срела недавно, 20 година након сарадње у Top of the Pops. “Није се уопште променила”.
Арогантним је прогласила и Робија Вилијамса, на ког је једном приликом морала да виче јер је с Дејвидом Бекамом играо фудбал у бекстејџу.

“Могао би да ти намјестим отказ”, рекао јој је он. “Покушај, али дотад престани да удараш лоптом у зид”, одбрусила му је Блејк, која је до 27. године стекла репутацију једне од водећих менаџерки музичке индустрије у Великој Британији.

Открила је и да су након емисије многе звијезде учествовале у разузданим забавама на којима је било дроге на сваком кораку. Посебно је истакла журке групе Ноел Галагер и Блура.

“Једну моју пријатељицу два врло славна мушкарца, звијезде А листе, питали су да ли хоће с њима у тројку. Она је пристала, али није се баш забавила пошто су се њих двојица фокусирали један на другог. Обојица су данас иконе тог времена”, мистериозно је описала.

Своја искуства описала је у књизи “The Thunder Girls” (Дјевојке које грме).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана