Погледајте како је Кит Харингтон реаговао када је прочитао да ће она да умре VIDEО

Агенције
Погледајте како је Кит Харингтон реаговао када је прочитао да ће она да умре VIDEО

Снимак реакције Кита Харингтона, који у серији “Игра престола” тумачи лик Џона Снежног, изашао је на видјело, а глумац је био шокиран оним што је прочитао.

Синоћ је на ХБО емитован документарни филм о томе како је снимана једна од најгледанијих серија о епској фантастици, насталој по серијалу књига Џорџа Р. Р. Мартина “Пјесме леда и ватре”.

Документарац траје два сада и зове се “Тhe Last Watch”, а приказује догађаје који су претходили снимањима појединих сцена.

На друштвене мреже испливао је снимак реакције Кита Харингтона када је прочитао да ће у последњој епизоди лик Денерис Таргерјен који тумачи Емилија Кларк да умре, тачније, убиће је управо Џон Снежни.

Док сценаристи читају опис сцене глумачкој постави, Кит се у шоку хвата за главу и у невјерици гледа у Емилију, која је у том тренутку сједела преко пута њега.

“Е ово је поглед који говори, не желим то”, “Ово је тужно”, “Осјећам се мало боље након што сам видио његову реакцију”, “Да је прочитао сценаријо кад му је послат не би морао овако да реагује. Имао је три дана”, били су само неки од коментара на Твитеру.

Посљедња сезона ове серије разочарала је бројне фанове и расправа о њој и недјељу дана након емитовања посљедње епизоде не јењава. Чак су поједини и покренули петицију да се посљедња, осма сезона сними опет.

“Дејвид Бајнхоф и Вајс су доказали да су некомпетентни, чак и уз то што имају изворе на које се могу да се ослоне (књиге). Ова серија заслужује финалну сезону која има смисла”, стоји у петицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана