Погинуо познати београдски репер Гру

Агенције
Погинуо познати београдски репер Гру

Репер Далибор Андонов, познатији под именом Гру, погинуо је данас на Дунаву, у Земуну, када је током вожње кајта упао у воду.

Како јављају  “Новости”, Гру се налазио са пријатељима који су га одмах извукли из воде, али кажу да је већ био плав у лицу. Незванично не зна се да ли је смрт наступила од ударца у воду или од ударца у даску којом је Далибор управљао.

Како су очевици трагедије испричали, тијело репера до Наутичког клуба довезли су пријатељи чамцем.

“Он је био на вожњи са три друга, која су га пратила чамцем док је летио, они су га извукли из воде. Не знамо гдје је настрадао, али су га изнијели код Наутичког клуба јер ту једино може да пристане Хитна помоћ”, причају очевици.

“Када се несрећа догодила, људи са чамца су дозивали помоћ па је са сплавова позвана Хитна помоћ. Нажалост, љекари су само могли да констатују смрт”, навели су очевици.

Из Наутичког клуба Земун тврде да се несрећа није догодила код њих, већ да је репер ту извађен из воде.

“Несрећа се није догодила код нас. Он је само код нас извучен са тим чамцима и ту је дошла хитна помоћ. Он је вјероватно имао пратиоце, своје другаре на чамцу, они су га негдје на води покупили и у том моменту је кренула олуја. Једино су код нас могли да пристану, да позову Хитну помоћ “, рекли су за Ало из Наутичког клуба Земун.

Гру је у параглајдингу био веома искусан и готово читаву љетњу сезону проводио на Ади Бојани.

Далибор Антонов је рођен 8. марта 1973. године у Димитровграду из којег се касније преселио у Панчево, а послије тога у Београд.

Управо је у Београду завршио машинску школу, али убрзо је схватио како је његова судбина да пјева. Музиком се почео бавити одмах након средње школе. Неко је вријеме тренирао ватерполо. У слободно вријеме је волио да скија и игра кошарку.

Са пјесмом “Бићу ту” је постао најпопуларнији репер 1996. године.

(Новости)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана