“План Б ФЕСТ” у Бањалуци 21. и 22. априла

И. Б.
“План Б ФЕСТ” у Бањалуци 21. и 22. априла

БАЊАЛУКА - Највеће регионалне рокенрол звијезде наступиће на бањалучкој тврђави Кастел 21. и 22. априла на “План Б ФЕСТУ” који организује хуманитарна организација “План Б”.

Првог фестивалског дана наступиће Бајага и Инструктори уз специјалног госта из легендарне “Ју групе” Драгог Јелића, затим ће наступити “Рибља чорба” и Дејан Цукић и Спори ритам бенд.

Друго фестивалско вече резервисано је за премијерни и ексклузивни заједнички наступ најпознатијег виолинисте са ових простора Стефана Миленковића и једног од најпознатијих доктора са ових простора, др Нелета Карајлића под називом “Rock El Clasico”, као и за “Генерацију 5” и Влатко Стефановски трио.

- Не пропустите истински музички спектакл који ће уз Српска опен, тениски АТП 250 турнир - највећи спортски догађај у историји Републике Српске, учинити Бањалуку епицентром најзначајнијих регионалних дешавања. С обзиром на то да се у град на Врбасу очекује долазак већег броја посјетилаца, за улазницама за “План Б ФЕСТ” већ сада влада велико интересовање - саопштили су организатори.

Улазнице за први “План Б ФЕСТ” по цијени од 25 КМ за једно фестивалско вече, односно 40 КМ за обје вечери, доступне су на продајном мјесту на Тргу Крајине у Бањалуци и путем онлајн тикет сервиса www.kupikartu.ba  .

Према ријечима организатора у случају лоших временских прилика фестивал се сели у бањалучку спортску дворану Борик.

“План Б” Фондација је настала као резултат сарадње музичара са циљем да њене активности буду усмјерене на музичаре, музичку афирмацију, његовање доброг звука и очување регионалне музичке сцене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана