Пинк најавила паузу

Agencije
Пинк најавила паузу

Уочи наступа на додјели ЦМА награда пјевачица Пинк је у разговору за Entertainment tonight открила да се повлачи из свијета музике на неко вријеме.

На наступу у оквиру додјеле ЦМА награда Пинк су из публике пратили највјернији обожаваоци - њен супруг Кери Харт, кћерка Вилоу и син Џејмсон. Прије наступа с пјесмом "Love me anyway" с Крисом Стејплтоном разговарала је с новинарима Entertainment tonightа о одгоју дјеце, каријери и планираном повлачењу.

"Јако ми је забавно кад су на мом наступу. Пуно се забављају", објаснила је пјевачица која ће у јануару прославити 14 година брака са супругом Керијем. "Он заслужује трофеј!", нашалила се додајући како су прије доживљавали годишњице пуно озбиљније, а данас су сретни само што су заједно.

Коначно, Пинк се осврнула на свој план да у 2020. години остави микрофон и свјетла позорнице замијени с дјечјом буком и припремама за школске пројекте њене дјеце.

"Двије и по године смо били посвећени мојој музици, а Вилоу се сада враћа у школу, док ће Џејмсон кренути у вртић", објашњава она и додаје: "Сад је година за породицу, а и Кери има доста тога планираног. Он јепун подршке и прати ме по свијету, сада је његов ред", преноси Вечерњи.хр.

Пинк, којој је право име Алесиа Бет Мур, је поп и Р&Б пјевачица увијек је била на гласу као жена без длаке на језику која ради онако како она жели. Одрасла је у Дојлестауну у Пенсилванији. Још док је била дијете одрастала је уз нескладан брак својих родитеља, а посебно је везана била за свог оца, који је био ратни ветеран. Научио ју је многим вјештинама преживљавања, како се борити, користити ножеве и оружје.

Управо ју је он увео у свијет музике када ју је упознао с музиком Боба Дилана. Родитељи су јој се растали прије њене десете године, када је популарна пјевачица почела са својом проблематичном фазом. Иако је имала астму, то ју није спријечило да почне пушити са само 9 година. Своју прву тетоважу направила је с 12 година, а исте године направила је и пирсинг на језику. У том је периоду почела писати и своје прве пјесме.

Са само 14 година почела се дрогирати и бјежати од куће, а имала је и проблема с полицијом. Након развода родитеља живјела је с мајком, која ју је са само 15 година избацила из куће због њеног понашања. Један период живјела је с пријатељима, а касније се преселила код оца. Већ тада била је сигурна да се жели бавити музиком која јој је представљала бијег од стварности

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана