»Партибрејкерси« 15. новембра у Бањалуци

nezavisne.com
»Партибрејкерси« 15. новембра у Бањалуци

Зоран Костић Цане и култни "Партибрејкерси" наступиће 15. новембра, у 21 час, у бањалучком клубу "Тамарис", гдје ће промовисати албум "Сиротињско царство".

"Биће то пресек наше каријере. Наша публика зна да увек може да очекује најбоље од нас. Свираћемо четири-пет нових песама и старе ствари", рекао је Цане, фронтмен бенда, за "Независне".

Огласила се и Каролина Каралић, PR концерта, која је саопштила да публика може да очекује квалитетно вече.

"Сиротињско царство" је тринаести студијски албум "Партибрејкерса" и, према Цанетовим ријечима, то је њихова најбоља "плоча" у посљедњих 30 година.

Да ли ће се бањалучка публика сложити с овом констатацијом чуће се и видјети у "Тамарису".

Цијена улазнице износи шест КМ, а на дан концерта осам КМ. Публици су доступне и сет карте 3+1 гратис, по цијени од 20 КМ.

Продајна мјеста за куповину карата су клуб "Тамарис", кафе-бар "Шестица" и "Пецкхам Пуб" у граду на Врбасу.

У богатој каријери, која траје 33 године, ова група албуме је промовисала и у Канади и Америци, а на простору бивше Југославије, када је ријеч о рок'н'ролу, остварила је култни статус.

Свирали су са Чаком Беријем, Џонијем Депом, Емиром Кустурицом, кумовали са "Екатарином Великом" и "Електричним оргазмом", а до данас су остали једни од ријетких досљедних себи и заслужних поштовања на рок'н'рол сцени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана