Парни ваљак стиже на "Туборг Гарден Фесту"

Г.С.
Парни ваљак стиже на "Туборг Гарден Фесту"

Са новим пјевачем Игором Дрвенкаром, који доноси свјежу енергију и динамику њиховим легендарним хитовима, Парни ваљак направиће атмосферу за памћење у петак, 5.јула, у приједорској Љетној башти.

Парни ваљак, један од најдуговјечнијих бендова на овим просторима и овогодишњи добитници награде Порин за животно дијело, представио је прије неколико дана нову ауторску пјесму под називом "Кад падне мрак". То је њихов четврти сингл у последњих годину дана, којим настављају да најављују нови студијски албум.

Биће то прилика да приједорска публика чује бенд са новим пјевачем Игором Дрвенкаром, који има тежак задатак да наслиједи легендарног Акија Рахимовског.

Тако ће публика имати прилику да чује неке од највећих хитова попут „Све још мирише на њу", „Дођи", „Јесен у мени", у другачијој интерпретацији, као и нове пјесме „Моја глава, моја правила",„Сад кад знаш", које је управо снимио Игор Дрвенкар.

Бенд је у последњих годину дана заједно са Дрвенкаром одржао готово 30 концерата широм регије.

Од почетка новог поглавља истичу да без свирке губе смисао, па зато и даље неуморно дијеле енергију и срж свог рада, управо на мјестима, гдје се осјећају најпријатније - на бини испред своје публике.

Ове године настављају са концертним активностима, у оквиру актуелне турнеје „Парни ваљак 2024 Тоур", а у оквиру исте наступиће и на "Тубор Гарден Фесту" 5. јула у Љетној башти у Приједору.

Lineup који обећава

Уз Парни ваљак прве фестивалске вечери на "Туборг Гарден Фесту" наступају још и Краљ Чачка, Миле Кекин, Детоур и План Б.

У суботу, 6. јула, незаборавну журку обећавају Београдски синдикат, Грше, Мортал Комбат, Who See и Sinhro.

Гдје купити улазнице?

Означите 5. и 6. јул у календару и припремите се за незаборавно „Туборг Гарден  Фест" искуство, а дводневне улазнице, по промотивној цијени од 30 КМ, доступне су путем сервиса Gigstix.ba, као  и на продајним мјестима Gigstixa. 

За више информација пратите нас на www.gardenfest.net, као и на Facebook и Инстаграм страницама фестивала.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана