Ово је најскупља пјесма на естради: Марина Туцаковић за пет ријечи зарадила преко 100.000 евра VIDEO

Г.С.
Ово је најскупља пјесма на естради: Марина Туцаковић за пет ријечи зарадила преко 100.000 евра VIDEO

Пјевачица Неда Украден, која је годинама на јавној сцени изградила је завидну каријеру, а њене пјесме су велики хитови. Ипак, нумера "Зора је" је њена лична карта.

Давне 1985. музику за ову пјесму написао је Ђорђе Новковић. Он је најприје желио да пјесму назове "Милан лабуд", али Неда се управо тада раставила од супруга Милана, па му то није дозволила.

Како је Неда једном приликом испричала у писању текста учествовала је легендарна Марина Туцаковић, која је захваљујући једном, и једином, написаном стиху "Суза је из ока канула", наводно добила преко 100 000 еура.

- Пјесму ми је написао покојни Ђорђе Новковић и нас двоје смо се неколико пута посвађали око самог наслова пјесме. Прво смо је назвали 'Јоване, зора је', па 'Милане, зора је'. Посљедња и коначна верзија је 'Зора је'. На крају сам позвала Марину Туцаковић која је написала само један стих, а то је: 'Суза је из ока канула'. Њој је тај стих донио више од 100 хиљада евра - рекла је Неда својевремено , а овим податком је и те како изненадила јавност, преноси blic.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана