“Оскар популарности” од Бањалуке направио музички центар

Милош Васиљевић
“Оскар популарности” од Бањалуке направио музички центар

“Оскар популарности”, јубиларна 25. регионална додјела музичких награда, развеселила је вечерас хиљаде посјетилаца у СД ,,Борик”.

Ова манифестација, коју већ двије и по деценије организује “Квин Естрада” препознатљива је широм Балкана, а и ове године у граду на Врбасу угостила је тренутно најпопуларније музичке звијезде.

Директор “ Квин естраде” Зоран Ђурић рекао је за ''Глас Српске” да је ово велики јубилеј за “Оскар популарности” те да је атмосфера најбољи доказ да је исправно оно што раде. А према његовом мишљењу, ужива публика свих генерација која је дошла из земље и региона.

- Драго ми је да смо догурали до 25 година. Лијепо је имати нешто за што сви знају у региону. Поново смо направили од Бањалуке музички центар на који се окупило 30 извођача са свих страна  - рекао је Ђурић.

Како каже, ова манифестација  промовисала је град од Словеније до Бугарске на најбољи могући начин.

- Сви знају за “Оскар популарности” и највише је допринио да Бањалука има имиџ музичког центра и гдје се догађају најбоље забаве. Тако је и вечерас, зато се препустите уживању - рекао је Ђурић.

Из Брчког на “Оскар популарности” дошла је Милица Матић и то не први пут.

- Годинама посјећујемо “Оскар популарности” а то је јединствена прилика да на једном мјесту видимо  толико квалитетних пјевача. Ту сам са момком, доћи ћу и идуће године - рекла је Матићева за “ Глас”.

Добру атмосферу пред бањалучком публику увеселили су наступом музичари различитих жанрова: Генерација ЗЕД, Миле Китић, Voyage, Nucci, Горан Каран, Tropico, Лапсус Банд, Бака Прасе, Зера, Choda, Зорана Мићановић, Неверне Бебе, Бане Мојићевић, Рада Манојловић, Халид Муслимовић, Фрајле, Жељко Васић, Зоран Предин, Александра Матрикс, Емир Ђуловић, Исак Шабановић, Марко Бошњак, Емина Туфо, Махир Мулалић,  Александар Дулић и Северин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана