Организатори Exitа одлучили шта да радите са картама купљеним за ову годину

Глас Српске
Организатори Exitа одлучили шта да радите са картама купљеним за ову годину

Организатори Exit фестивала издали су саопштење у ком обавијештавају јавност о тренутним одлукама и разматрањима.

У саопштењу су навели да се Exit фестивал неће одржати у предвиђеним датумима у јулу у свом уобичајеном четвородневном формату од 55.000 посетилаца дневно на преко 40 бина и зона широм Петроварадинске тврђаве.

"Међутим, драстично побољшање здравствене ситуације у Србији и региону Балкана, навело је кризни штаб и Владу Србије да нам препоручи да не отказујемо фестивал, већ да га у одређеном облику ипак организујемо овог августа. За сада су једине информације које имамо оне из медија, тако да ће бити потребно неко вријеме пре него што изађемо пред вас са јасним форматом и програмом", наводе у саопштењу.

"Оно што сигурно знамо је да јако вредно радимо на свим могућим опцијама, како за фестивал у 2020, тако и у 2021. години, те можете очекивати нека заиста сјајна изненађења. Све вријеме смо у контакту са извођачима које смо објавили почетком године, али и са много више оних које је тек требало да објавимо. Сви они и даље желе да дођу и наступају за вас", тврде из Exit фестивала.

Наводе да сви постојећи купци улазница могу да бирају да ли желе да их искористе за 2020. или 2021. годину, а да они који буду жељели рефундацију моћи ће да то ураде у складу са условима које држава Србија пропише за све догађаје одложене због пандемије.

"На крају дана, између ширења панике и оптимизма, увек ћемо изабрати ово друго. Да није тако, не би Exitа ни било пре 20 година. И зато смо пресрећни што вирус коначно нестаје из наших живота и што поново постоји велика могућност да будемо заједно, у можда и најбољем лету до сада, како бисмо целом свету послали поруку да је снага живота, јединства, љубави и слободе, која нас све спаја и уједињује, ево већ 20 година, незаустављива", поручују организатори фестивала.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана