Open IPTV мјесто квалитетне забаве

M:tel
Open IPTV мјесто квалитетне забаве

Уз Open IPTV тешко да вам може бити досадно. У сваком тренутку можете одабрати нешто што ће вас заинтересовати и употпунити ваше слободно вријеме.

TV CINEMAX за петак, 5. јуна 2015. године  у 20.00 часова заказује дружење уз још једним Класиком данашњице. Ријеч је о филму „Буђења",  са Робертом Де Ниром и Робином Вилијамсом у главним улогама. Номинован  је за три Оскара, Златни глобус и Греми, а ово драмско остварење нам описује радњу у којој се помало неортодоксни љекар бори да излијечи пацијенте од поремећаја сна који је погодио многе жртве двадесетих година прошлог вијека, остављајући их непокретним и наизглед без свијести.

На програму Fox TV-а погледајте прву сезону серије Тиранин. На програму је од 5. јуна, сваког радног дана у термину од 20.00 часова.  Улоге тумаче: Адам Рајнер, Џенифер Финиган, Ашраф Бархом, Фарес Фарес и други.  Тиранин је прича о повученој америчкој породици која је увучена у унутрашње послове турбулентне блискоисточне земље. Басам Бари Ал-Фајед (Адам Рајнер), најмлађи син контроверзног диктатора ратом захваћене земље, враћа се у своју домовину из Америке послије добровољног двадесетогодишњег изгнанства да би присуствовао вјенчању свог рођака. Одмах по повратку, Бари је бачен у породичну и националну политику своје младости. Ова динамична и узбудљива серија употпуниће ваше вечери.

„Страствени човјек", назив је још једног филма сврстаног у Класике данашњице са великим холивудским магом Ентони Квином у главној улози, а на програму је у петак, 29.5. 2015. у 20.00 часова на каналу ТВ Cinemax. Прича је ово о животу младог Џорџа који је послат да живи са ексцентричним дједом Маурисијом, на једном медитеранском острву. Маурисио је чувени сликар који води раскошан живот препун забава и жена.

На каналу Discovery Channel од петка, 5. јуна у 22.00 не пропустите премијеру новог серијала "Најгоре на свијету" који риказује неке од најекстремнијих снимака икада забиљежених оком камере. Серијал се фокусира на четири теме, укључујући најгоре ситуације избјегнуте за длаку, приказујући приче из живота људи који су гледали смрти у лице и преживјели да би испричају своју причу. Поред тога, најгоре олује на свијету приказују неке од најстрашнијих временских услова на земљи, укључујући олују која је срушила музичку бину и ураган који је захватио породични чамац. Ту је и прича о човјеку који је био 60 сати заробљен у чамцу који је потонуо…

 

Љубитељи животиња уживаће уз премијерну емисију "Золтан, човјек-вук" на ТВ каналу Анимал Планет од четвртка, 4. јуна у 21.00 час.  Ријеч је о новом авантуристичком  ријалити серијалу о Золану Хоркаију, стручњаку за дивље животиње који се посљедњих 15 година бави дресуром животиња за филмску и ТВ индустрију и ради као тренер и дресер животиња у бројним холивудским играним филмовима, документарцима и рекламама. Золтан дијели свој дом на фарми у близини Будимпеште са преко стотину животиња, укључујући чопоре вукова, десетине дивљих свиња, јелене, медвједе и друге животиње.

Пронађите нешто за себе, будите И даље уз Open IPTV.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана