Она је тренутно једна од најомраженијих особа на свијету

Агенције
Она је тренутно једна од најомраженијих особа на свијету

Ребека Френсис из Јуте тренутно је најомраженија особа на свијету која истиче да “не жали ни секунд” што је позирала поред мртвих животиња.

Све је почело када је енглески комичар Рики Џервејс објавио фотографију ње како се смјешка поред тек убијене жирафе!

“Шта треба да ти се догоди у животу да те то нагна да убијеш прелијепу животињу и још легнеш поред ње и смјешкаш се!?”, запитао се Џервејс у коментару испод фотографије.

Послије тог његовог твита, ова друштвена мрежа је експлодирала, јер су се многи укључили у преписку и потом претили Ребеки убиством.

“Било би добро да неко тебе убије, а онда да легне поред твог леша и смјиешка се”, написао је један твитераш.

Ребека је, иначе, ловац, побједница је ТВ такмичења “Extreme Hunting” (Екстремни лов) и водитељка шоуа “Eye of the Hunter”. Она се хвали како је досад ловила зебре, рисеве, медведе, лосове, овце, овнове, јелене, козе, а ловила је чак и кад је била трудна.

Послије праве хајке на њу, она се огласила и рекла да је смрт жирафе била неизбежна, односно да је морала да буде убијена. Та фотографија је, каже, настала прије пет година.

“Кад сам прије пет година била у Африци, мислила сам да никад не бих убила жирафу. Али показали су ми стару жирафу која је лутала сама. Избачена је из крда, била је престара за размножавање и близу смрти. Замолили су ме да локалном становништву осигурам храну, јер је смрт жирафе била неизбјежна, а могла је да буде од користи локалном становништву. Због своје одлуке не жалим ни секунде. Једном кад смо је упуцали, људи су искористили мјесо, реп су користили за накит, а кости да би израдили друге ствари и ниједан дио животиње није бачен. Захвална сам што сам била део нечег тако доброг”, написала је она.

Али енглески комичар није јој дао мира. Објавио је још једну њену фотографију, на којој позира са убијеним лавом, уз коментар: “Тако је поносна на себе. Вјероватно је и ову животињу убила како би нахранила локално становништво”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана