Нови спот Џеј Зија и Бјонсе разбјеснео америчке католике VIDEO

Глас Српске
Нови спот Џеј Зија и Бјонсе разбјеснео америчке католике VIDEO

Видео спот за песму "Family Feud " (Породична свађа), који је у четвртак објављен на Јутјуб каналу репера Џеј Зија, изазвао је бијес и љутњу америчке организације Католичка лига, која је спот означила као "експлоататорски".

Видео је снимљен за пјесму са новог тринаестог албума репера из Бруклина "4:44", на коме се као гостујући вокал појављује и његова супруга Бјонсе.


Џеј Зи у споту, који траје скоро осам минута, води у цркву своју ћерку Блу Ајви Картер, у којој потом исповеда своје грехе Бјонсе, пише НМЕ.

"У споту се види Џеј Зи који у цркву води своју праву ћерку, у тренутку док репује 'Нико не побјеђује када се породица свађа'. Затим слиједи флешбек сцена у којој се љуби са дјевојком у доњем вешу."

"Тада се појављује Бјонсе у морнарско плавој хаљини, обучена као краљица, у улозу свештенице. Она слуша његову исповед, која је очигледно одраз његовог стварног животног искуства", навео је у својој изјави предсједник Католичке лиге Бил Донахју.

"Да ли је то антикатолички? Не, то није напад нетолеранције. Но, и поред тога, то је потпуно безразложно и експлоататорско понашање, односно управо је онакво какво би се и могло очекивати од тог гелијалног пара", истакао је Донахју.

"Family Feud" је пjесма у којој Џеј Зи говори о његовом неверсту Бјонсе, а у којој каже и:

"Чак и када си са женом искључићеш све емоције, јер не можеш са њом да се повежеш... Све што се послије тога деси је - невјерство".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана