Нина Бадрић „процвjетала” захваљујући Новаку Ђоковићу: Ево о чему се ради

Г.С.
Инстаграм
Нина Бадрић „процвjетала” захваљујући Новаку Ђоковићу: Ево о чему се ради

Пjевачица Нина Бадрић (51) на друштвеним мрежама одушевљава пратиоце својом љепотом, али и витком линијом.

Нина је нови режим исхране увела прије три године и стриктно га се придржава. Наиме, из исхране је избацила намирнице животињског поријекла.

„Од када се овако храним, моје тијело је у балансу, кожа и коса су сјајни, а снаге и енергије имам милион пута више у односу на пређашње године када нисам размишљала толико које намирнице уносим у себе.”

„Пратила сам дуго начин исхране Новака Ђоковића и многих мени блиских људи који се тако хране годинама и заиста све има смисла. Моја снага се утростручила. И дух и тијело. Осјећам се одлично, полетно, бистро, снажно и свакоме препоручујем да здравом исхраном диже свој имунитет, а самим тиме килограми се топе. Ова промјена је начин живота, а не једнократна дијета, а бенефити овакве исхране су заиста несагледиви за наше здравље и живот”, испричала је Нина Бадрић.

„Прошла су и та времена кад сам се бавила прошлошћу и погрешним одлукама. Сад само гледам према сутра и бавим се оним што живим. Наравно да сам направила грешке које су ме коштале, но жалити за тиме је изгубљено вријеме. Други пут ћу паметније”, рекла је Нина недавно.

„Немам страхове. Од ничега и никог. Пуно радим на себи и схватила сам да су наши страхови имагинарна ствар. Што се треба десити десиће се. Не треба човек пуно главу разбијати око нечега што се тек треба догодити. Уствари лажем… Бојим се змија и њих не волим срести ни на две ноге, а камоли оне које пузе”, додала је тад.преноси nova.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана