Никола Којо: "Балкан је црна рупа која гута људе"

Agencije
Никола Којо: "Балкан је црна рупа која гута људе"

Прослављени глумац Никола Којо открио је да планира да оде из Србије.

Послије Николе Ђуричка, још један глумац планира да оде из Србије.

Никола Којо је то најавио у интервјуу у којем је говорио и о тренутном стању у цијелом региону, оцјењуујући да сви ми живимо у "изврнутој реалности".

"Открићу вам да се спремам да се иселим одавде, иако имам 52 године. О дестинацији још не могу да говорим. Не мислим да старост проведем овде, нити да моја деца одрастају у једној оваквој црној рупи која гута своје људе. Окидач је сво ово лудило, односно безакоње, анархија, све ово што причамо о политичарима који нам узимају из тањира, говорећи да су они нама нешто створили", изјавио је Којо.

Оцењујући да је стање у цијелом региону лоше и да су заправо политичари "звезде које ведре и облаче, креирајући животе свих нас", умјесто да се схвати да су они само наши службеници којима дајемо плате, топли оброк...

"Тада ћемо ми да постанемо здрави људи на овом простору, али то не можемо да постигнемо без појединачне и колективне свести. Људи морају да схвате да нам је овај живот дат да га проживимо, а не да се тамо некој будали дивимо. Стално нам причају о штедњи, стезању каиша и мерама, а кад се окренемо, живот прође. И шта смо урадили? Ништа. Морамо да живимо живот садашњег тренутка", рекао је Којо.

Каже и да се труди да не плови у систему поремећених вриједности који је присутан на цијелом Балкану.

"Трудим се да не пловим у говнима, него да јурим бистре потоке као што су фестивали у Тузли и на Бледу, важни су ми послови које радим, моја породица, најближи пријатељи и мој микросвет. Трудим се да избегавам блато и фекалије које су око мене. Нажалост, то није увек могуће. Али, ето, живимо у полузатвореном одељењу поправног дома. Знам да звучим песимистички, али мислим да сам реални песимиста који сагледава ствари, према мом мишљењу, на прави начин", оцијенио је глумац, продуцент и редитељ.

Отказан EXIT
Отказан EXIT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана