Неле Карајлић и Стефан Миленковић приредили музички спектакл на врху Јахорине

Срна
Неле Карајлић и Стефан Миленковић приредили музички спектакл на врху Јахорине

ЈАХОРИНА - Неле Карајлић и Стефан Миленковић извели су вечерас музички спектакл "Рок ел класико" на Јахорини.

Концерт је одржан на врху Јахорине, на 1.870 метара надморске висине.

Карајлићу је рекао да му је драго што је опет на Јахорини, гдје је научио и ходати и скијати.

-Јахорина је тада, у моје вријеме била култно мјесто, али и сада је. То је мјесто гдје се стварају лијепе успомене, увијек јој се радо враћам јер никада нисам доживио ништа ружно - изјавио је Карајлић новинарима.

Он додаје да је сада дошао да пошаље најљепшу поруку коју само умјетност и музика могу, а то је да са Јахорине цијели свијет обиђу ноте које сви разумију и које све повезују.

Свјетски познати виолиниста Стефан Миленковић рекао је да је након 30 година поново на Јахорини и да је задивљен оним шта је све урађено.

Нашалио се да му је због висине од скоро 2.000 метара ово "највиши концерт икада".

Директор Олимпијског центра "Јахорина" Дејан Љевнаић рекао да су овог љета на на Јахорини имали понуду за све - од најмлађег до најстаријег госта, да су улагали у спорт, културу, те да је ово најуспјешнија сезона до сада.

-Желимо да будемо друштвено одговорни и најбољи не само у региону него у свијету. Зато морамо да верујемо у свој производ, у своју природу коју морамо чувати - истакао је Љевнаић и додао да се спремају за зимску туристичку сезону.

Љевнаић навео да су велики пројекти пред њима, попут осњежавања стазе Скочине, Прача, изградња ски-лифтова, великог језера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана