„Негујмо журка“, Аца Лукас и Весна Змијанац спремају спектакл на Кастелу

ГС
„Негујмо журка“, Аца Лукас и Весна Змијанац спремају спектакл на Кастелу

БАЊАЛУКА - Хиљаде Бањалучана и велики број туриста ове седмице уживаће на највећем спектаклу на Балкану, јер на Кастел 4. и 6. августа стижу „Негујмо журка“, Аца Лукас и Весна Змијанац!

Град на Врбасу биће први град послије Београда у који стиже највећа атракција међу младима „Негујмо журка“, док ће музичке мегазвијезде Аца Лукас и Весна Змијанац одржати до сада највеће концерте у клупској атмосфери.

Манифестација „Љетне ноћи” у организацији маркетиншке агенције „Еуфорија“ заједно са партнерима, а у чијем склопу су планирана ова два догађаја, већ прве године одржавања приређује нешто до сада невиђено у Бањалуци. У ова два дана, Бањалука ће бити прави центар региона и мјесто најбоље забаве на Балкану.

До сада невиђен спектакл

„Негујмо журка“, која се одржава данас, 4. августа, настала је као идеја популарне Инстаграм странице „Негуј мо србски језик“ и за кратко вријеме постала је омиљени догађај међу младима у Београду и шире. Сада стижу у Бањалуку, због чега ће управо „Крајишка љепотица” бити мјесто у које ће похрлити туристи и домаћи посјетиоци. На овај начин се Бањалука позиционира раме уз раме са највећом метрополом Балкана.

Послије кратког предаха, већ у суботу 6. августа, феноменалан концерт припрема и Аца Лукас, а гост на наступу биће Весна Змијанац. Двије звијезде које су пуниле стадионе и клубове, у Бањалуци ће приредити нешто до сада невиђено!

Сценографија којој завиде европске метрополе

Да би ова манифестација оправдала епитет спектакла, организатори из маркетиншке агенције „Еуфорија“ су за ове потребе припремили спектакуларну сценографију са свим пратећим ефектима и адаптирали простор само за ову прилику.

Жеља организатора је, како истичу, да направе догађај о којем ће се дуго причати, како би комплетна публика са ових журки понијела најбоље утиске због којих ће се опет вратити у Бањалуку. Истичу да спремају нешто до сада невиђено - спектакл на којем ће им позавидјети и највећи европски фестивали.

Директор маркетиншке агенције „Еуфорија“ Борис Удовичић каже да је интересовање невјероватно и да су већ превазиђена сва очекивања.

– Припремали смо све са жељом да направимо нешто велико, нешто што ће се памтити, прави спектакл и очекивали смо да ће доћи велики број људи. Али сва наша очекивања су превазиђена. Не само да је интересовање Бањалучана огромно, него ћемо имати и стотине посјетилаца из Београда, Загреба, Мостара, Новог Сада и са подручја шире регије – истиче Удовичић.

За „Негујмо журку“ предвиђено је 7.000 мјеста, а према ријечима Удовичића, већ се броје посљедња мјеста и карте су скоро распродате.

– За концерт Аце Лукаса и Весне Змијанац у највећем клубу на Балкану предвиђено је између 4.000 и 4.500 мјеста, а и за овај концерт је забиљежено енормно интересовање публике. Карата је остало још мало и вјерујемо да ће оне бити распродате већ у петак – рекао је он.

Шест сати најлуђег провода

За оба догађаја планирано је да почну од 21 час и трају све до три часа иза поноћи.

– Капије Кастела се отварају од 19 часова и позивамо све посјетиоце да дођу на вријеме да заузму своја мјеста и уживају у најбољем проводу – рекао је Удовичић.

Куповина карата

Манифестација „Љетне ноћи” уврштена је у званични туристички календар Града Бањалука. Хиљаде људи биће дио ове сјајне журке у највећем клубу на Балкану, а уколико и ви желите да будете њен дио, карте можете купити на gigastix.ba, на Тргу Крајине и у кафе „Судница“ у Бањалуци.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана