Нападнута српска рок пјевачица: “Још увек ми није јасно шта се ту заправо догодило”

Агенције
Нападнута српска рок пјевачица: “Још увек ми није јасно шта се ту заправо догодило”

Пјевачицу Слађану Милошевић претукао је емотивни партнер након чега га је пријавила, а за “Блиц” је испричала да јој је још нејасно шта се догодило.

“Не бих желела то да коментаришем, то је за мене тајна” рекла је у први мах Слађана Милошевић за “Блиц”, а када су је питали шта тиме жели да поручи пјевачица је била неодређенија.
“Још увек ми није јасно шта се ту заправо догодило, чекам да полиција то разреши, тако да је ово за мене све тајна тренутно и не знам шта бих вам рекла”, навела је. Пјевачица је ноћас пријавила да је између ње и њеног емотивног партнера дошло до вербалне расправе, која је ескалирала у физичко насиље.

Како “Блиц” сазнаје, пјевачица је пријавила да ју је он грубо одгурнуо у купатилу и да је она пала на шољу и машину за веш. Расправа се наставила и након тога, а како је Слађана у руци држала мобилни телефон свог партнера, он јој га је отео и поново је гурнуо. Пјевачица је током пријаве навела да је тада пала преко каде и ударила се, пише “Блиц”.
Пјевачици је у Ургентном центру указана љекарска помоћ и констатоване су јој лакше тјелесне повреде. Треће основно јавно тужиластво у Београду задржало је И. С. због извршења кривичног дела Насиље у породици, а осумњичени ће сутра бити спроведен на саслушање у тужилаштво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана