Музички викенд уз окус "нектара без филтера": Двоструки концерт "Бркова"

Г.С.
Музички викенд уз окус "нектара без филтера": Двоструки концерт "Бркова"

БАЊАЛУКА - Након што је група "Зостер" приредила незаборавну забаву с "нектаром без филтера" у Бањалуку стижу легендарни "Бркови" да наставе овај музички спектакл!

Под слоганом "Викенд са Брковима", загребачки панк фолк састав ће баш као и њихове колеге из Мостара одржати двоструки концерт у Клубу студената Бањалука (КСБ) и то 10. и 11. новембра. "Бркови", познати по својој енергичној музици и урнебесним текстовима, обећавају двије уникатне вечери испуњене панком, роком и фолк звуковима, а бенд предвођен "Шемсом 69" у Бањалуку долази како би промовисао нови албум под називом "Крвава новчаница".

Надолазећи викенд не доноси само музички ужитак, већ и нову димензију окуса са "нектаром без филтера" које ће употпунити атмосферу концерта.

Све додатне информација о овом и надолазећим музичким догађајима који су плод сарадње "Бањалучке пиваре" са новим брендом "нектаром без филтера" и ОК Теам-а, као организатора, доступне су на званичним друштвеним мрежама и каналима. Припремите се да запловите на таласима музике и окуса са "Брковима" и новим брендом "Бањалучке пиваре", "нектар без филтера", јер ће ово бити музички догађај који се не пропушта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана